Twobird - Δωρεάν εφαρμογή που συνδυάζει Email, Υπενθυμίσεις και Σημειωματάριο

εφαρμογή δωρεάν για ανάγνωση email Και σημειώσεις

Το Twobird είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS που παρουσιάζει μια ιδιαίτερη πρωτοτυπία στη λειτουργία της. Παράλληλα, διατίθεται και η αντίστοιχη desktop έκδοσή του, η οποία ακολουθεί παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία και διαθέτει τις ίδιες λειτουργίες. Πέρα από το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και την ευκολία χρήση του, το Twobirds συνδυάζει αρκετά εργαλεία για να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά μας.

Μέσα από την ίδια εφαρμογή (ή πρόγραμμα) μπορούμε να συντάξουμε και να στείλουμε νέα email, να οργανώσουμε όσα έχουμε λάβει και να κρατήσουμε σημειώσεις ή λίστες. Ταυτόχρονα, το Twobird λειτουργεί και ως εργαλείο υπενθύμισης και μας ειδοποιεί σε προκαθορισμένο χρόνο για να μην ξεχάσουμε κάτι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα συνεργασίας πάνω σε μία σημείωση με πολλά άτομα. Αφού δημιουργήσουμε μία σημείωση, μπορούμε να την μοιραστούμε με φίλους και να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν ό,τι επιθυμούν.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές και μπορούμε να την αποκτήσουμε μέσω του Google Play και App Store, αντίστοιχα. Τέλος, μέσω της ιστοσελίδας της εφαρμογής θα βρούμε την desktop έκδοσή της, για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows ή Mac.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό σύστημα
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό σύστημα 
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+), iOS, Mac OS, Windows
Κατασκευαστής: Ginger Labs
Πηγή: twobird.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram