Wolt - Μία καινοτόμα πρόταση στον χώρο των online παραγγελιών φαγητού

εναλλακτική του efood deliveras box wolt αθήνα φαγητό σουβλάκια

Πως θα σας φαινόταν να παραγγέλνατε από ένα εστιατόριο που δεν κάνει delivery; Τι θα λέγατε αν είσαστε καταστηματάρχης και δεν διαθέτετε διανομείς, αλλά θέλετε να βάλετε το κατάστημά σας στον χάρτη των online παραγγελιών; Αυτά τα δύο σενάρια έρχεται να καλύψει η Wolt, μία ιδιαίτερη πρόταση στον τομέα των online παραγγελιών που δεν τις αρκεί ο χαρακτηρισμός της εναλλακτικής για το e-food.

Μέσω του δικτύου της Wolt μπορούμε να καταθέσουμε online παραγγελία σε διάφορα εστιατόρια που έχουν επιλέξει να συνεργαστούν με την εταιρία. Τότε ένας διανομέας της ίδιας της Wolt θα φέρει το φαγητό στο σπίτι μας και εμείς θα έχουμε πρόσβαση στην τοποθεσία του καθ'όλη την διάρκεια της μεταφοράς. Πρόκειται για μία φιλανδική εταιρία που ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας και ήδη έχει κερδίσει αρκετούς φίλους. Στην χώρα μας, για την ώρα, η εταιρία έχει δίκτυο μόνο στην Αθήνα.

Τους τελευταίους μήνες αρκετοί διανομείς έχουν αρχίσει να δουλεύουν για αυτή καθώς, όπως φαίνεται, την προτιμούν ως εργοδότη. Περισσότερες πληροφορίες για καταστηματάρχες ή άτομα που θέλουν να εργαστούν ως διανομείς για την Wolt θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

Για να παραγγείλετε μέσω της Wolt θα χρειαστεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ή να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή για Android ή iOS συσκευές.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Wolt
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram