5217 - Μία εφαρμογή που μας κάνει πιο παραγωγικούς

αυξήση παραγωγικότητας με εύκολο τρόπο

Το 5217 πέρα από μία δωρεάν εφαρμογή με περίεργο όνομα, είναι μία εφαρμογή που υπόσχεται να μας κάνει αρκετά πιο παραγωγικούς. Η λειτουργία της βασίζεται στην θεωρία πως συχνά προγραμματισμένα διαλείμματα κάνουν τον άνθρωπο να δουλεύει περισσότερο και να είναι πιο αποτελεσματικός.

Έτσι λοιπόν για κάθε 52 λεπτά δουλειάς, δικαιούμαστε 17 λεπτά διαλείμματος, με τον κύκλο να συνεχίζεται για όση ώρα θέλουμε. Εξού και το όνομα, «5217». Η εφαρμογή είναι υπεύθυνη για την καταγραφή αυτών των κύκλων και τον προγραμματισμό μας. Μέσω όμορφων ηχητικών εφέ, η εφαρμογή μάς ενημερώνει για το πότε ξεκινά ή τελειώνει ένα διάλειμμα, ενώ ταυτόχρονα καταγράφει και το πόσους κύκλους εργασίας έχουμε κάνει.

Εκτός από τα παραπάνω, η εφαρμογή μπορεί να ενεργοποιεί την αθόρυβη λειτουργία του κινητού μας και το "Μην ενοχλείτε" για να μην έρχονται ειδοποιήσεις και μας αποσπούν την προσοχή. Τέλος, το 5217 διαθέτει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης για να το φέρουμε στα μέτρα μας.

Έκδοση: 4.0.1
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Αndroid
Κατασκευαστής: Francisco Franco
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram