Asphalt 9 Legends - Φανταστικό δωρεάν παιχνίδι αγώνων ταχύτητας για κινητά, tablet και υπολογιστές

Δωρεάν παιχνίδι αγώνων για κινητά Asphalt 9 Legends

Η σειρά παιχνιδιών αγώνων με αυτοκίνητα Asphalt είναι μία από τις πιο γνωστές τα τελευταία χρόνια. Το Asphalt 9 Legends είναι η πιο πρόσφατη αριθμημένη κυκλοφορία της σειράς, η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν σε Android, iOS, Windows, ακόμη και για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, το Switch.

Το δυνατότερο σημείο του Asphalt 9 είναι ο δυνατός του οπτικός τομέας, ο οποίος είναι τρομερά εντυπωσιακός για δωρεάν παιχνίδι. Σε αυτό θα βρούμε πολλά γνωστά μοντέλα αυτοκινήτων, αφού συνεχώς προστίθενται νέα οχήματα. Αυτή την στιγμή, το παιχνίδι έχει περίπου 100 αυτοκίνητα, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως Mercedes, BMW, Mitsubishi, McLaren, Ferrari. Ο τίτλος διαθέτει πολλά μοντέλα χειρισμού για να διαλέξουμε όποιο μας ταιριάζει.

Φυσικά το παιχνίδι λαμβάνει συνεχώς αναβαθμίσεις με νέο περιεχόμενο, αγώνες και φυσικά αυτοκίνητα. Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους για να κατεβάσετε την αντίστοιχη έκδοση του Asphalt 9 Legends για την συσκευή σας.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows (10), Nintendo Switch
Κατασκευαστής: Gameloft
Πηγή: asphaltlegends.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram