Clash Royale - Το δωρεάν multiplayer παιχνίδι στρατηγικής που σαρώνει σε κινητά

free android game best


To Clash Royale είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα που κάνει πάταγο με εκατομμύρια παίκτες και δεκάδες εκατομμύρια κατεβάσματα. Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι, από την Supercell, την εταιρία πίσω από άλλη μία μεγάλη επιτυχία, το Clash of Clans.

Το παιχνίδι θα λέγαμε πως ανήκει στο είδος των τίτλων στρατηγικής πραγματικού χρόνου, όμως συνδυάζει μηχανισμούς από διάφορα είδη. Έτσι μοιάζει και με tower defense, έχει συλλογή καρτών που θυμίζει card game, ενώ η πραγματικού χρόνου εξέλιξή του θυμίζει MOBA. Οι παίκτες εισέρχονται σε έναν χάρτη, είτε 1vs 1, είτε 2 vs 2, και στόχος του είναι να καταστρέψουν τους πύργους του αντιπάλου. Φυσικά οι διάφοροι ήρωες και οι κάρτες κάνουν το παιχνίδι να απαιτεί αρκετή στρατηγική και γρήγορη σκέψη.

Το Clash Royale βρίσκεται εντελώς δωρεάν στο Google Play Store, για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Androd, και App Store για τους κατόχους iPhone ή iPad.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Supercell
Πηγή:clashroyale.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram