«Mini Σταυρόλεξα στα Ελληνικά» - Εκατοντάδες Δωρεάν μικρά σταυρόλεξα στην Ελληνική γλώσσα

«Mini Σταυρόλεξα στα Ελληνικά» - Το παραδοσιακό σταυρόλεξο από μία μοντέρνα ματιά


Η ελληνική εταιρία παραγωγής παιχνιδιών για smartphones, Legenbeary Games, έφτιαξε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με τίτλο «Mini Σταυρόλεξα στα Ελληνικά» το οποίο διατίθεται δωρεάν για iOS και Android συσκευές. Ένα παιχνίδι που αλλάζει ριζικά την αντίληψη μας για τα σταυρόλεξα και συνδυάζει τη διασκέδαση, τη νοητική άσκηση και την απόκτηση γνώσεων.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Στέφανος Κατσαρός, αναφέρει:

Ο βασικός λόγος που δημιουργήθηκε το παιχνίδι «Mini Σταυρόλεξα στα Ελληνικά» είναι για να εκσυγχρονίσουμε ένα υπέροχο παιχνίδι που είχε πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητες και ένα πολύ περιορισμένο κοινό. Ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει γράμματα και λέξεις, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ζωντανά και λαχταριστά και η απλότητα στη χρήση του επιτρέπει να απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Πάνω απ’ όλα όμως φροντίσαμε οι περιγραφές των λέξεων να παρέχουν ασυνείδητα γνώσεις στον χρήστη, ώστε κάθε λεπτό που ξοδεύει να είναι ποιοτικός χρόνος, πράγμα που ήταν εξαρχής πάρα πολύ σημαντικό για εμένα.

Είτε είσαι λάτρης των σταυρόλεξων είτε όχι, το «Mini Σταυρόλεξα στα Ελληνικά» είναι ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις ποιοτικό χρόνο, μόνος, με τον σύντροφό σου ή με τους φίλους σου! Με τα έξυπνα και ταυτόχρονα απλά σταυρόλεξα 3 λεπτών, θα εξασκήσεις τον νου και θα μάθεις κάτι νέο κάθε φορά που παίζεις! Ένα ξεχωριστό, δωρεάν παιχνίδι γνώσεων με σταυρόλεξα στα ελληνικά!

Μέχρι στιγμής το έχουν κατεβάσει πάνω από 100.000 χρήστες μόνο στο Google Play Store, ενώ η κριτική βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, της τάξεως των 4.7/5 αστεριών. 

Έκδοση: 1.860
Μέγεθος: 37 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 και άνω / iOS 12 και άνω
Κατασκευαστής: Legenbeary Games
Πηγή: legenbearygames.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal