Einstown - Ελληνικό εκπαιδευτικό Adventure παιχνίδι

Δωρεάν ελληνικό εκπαιδευτικό παιχνίδι


Η Tenebra Studios είναι από τις λίγες ενεργές Ελληνικές εταιρίες ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών όπου την περίοδο της καραντίνας έκανε μια προσφορά που συνεχίζει να ισχύει μέχρι και σήμερα κανονικότατα. Η εταιρία προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι με τίτλο Einstown, ένα Puzzle Adventure που βοηθά στη διδασκαλία μαθηματικών όρων σε παιδιά ηλικίας 8-14.

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συμβούλους Μαρία Καμιλάκη και Σύλβια Καραστάθη. Καλό θα ήταν ένας γονέας ή κάποιος μεγαλύτερος να βοηθήσει το παιδί που θέλει να παίξει.

Οδηγίες εγκατάστασης
  • Αφού κατεβάσουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας, κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο Einstown.
  • Επιλέγουμε σε ποιον φάκελο θέλουμε να κάνουμε αποσυμπίεση των αρχείων του παιχνιδιού. 
  • Ανοίγουμε τον φάκελο και κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο Game. 

Πατώντας F1 έχουμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού ενώ μπορούμε να παίξουμε σε πλήρη οθόνη πατώντας τα πλήκτρα Alt+Enter. Τα βελάκια κατεύθυνσης στο πληκτρολόγιο καθώς και τα πλήκτρα «Z» και «X» είναι τα προεπιλεγμένα κουμπιά για τον χειρισμό του παιχνιδιού. Με το «Z» επικυρώνουμε τις επιλογές και μιλάμε με χαρακτήρες, ενώ με το «X» ακυρώνουμε επιλογές και ανοίγουμε το μενού του παιχνιδιού. Η μετακίνηση των παικτών και η μετακίνηση στα μενού γίνεται με τα βελάκια. Το παιχνίδι διατίθεται εξολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα.

Δείτε ένα βίντεο από το παιχνίδι:



Έκδοση: -
Μέγεθος: 220 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Tenebra Studios
Πηγή: tenebrastudios.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram