Hyper Scape - Το νέο δωρεάν battle royale παιχνίδι της Ubisoft


pubg apex fortnite f2p alternative game windows

Με όλες τις εταιρίες να έχουν έτοιμη την δική τους πρόταση στην μάχη των battle royale παιχνιδιών, η Ubisoft, δημιουργός σειρών όπως τα Assassin's Creed, Prince of Persia, Ghost Recon, Rainbow Six και Rayman, αποκάλυψε το Hyper Scape.

Πρόκειται για ένα first person shooter που έρχεται να προστεθεί πλάι στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους των battle royale. Κύρια διαφορά του με τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας είναι πως εξελίσσεται σε ένα αποκλειστικά αστικό περιβάλλον, στο Παρίσι, ή μάλλον σε μία φουτουριστική έκδοσή του με όνομα Neo Arcadia. Το παραπάνω σημαίνει πως ο τίτλος έχει αρκετές μάχες που εξελίσσονται με σημαντικές υψομετρικές διαφορές, κάνοντας τις μάχες ακόμη πιο απρόβλεπτες και απαιτώντας γρήγορα αντανακλαστικά και καλύτερη γνώση του χώρου γύρω από τον παίκτη. Ταυτόχρονα το σύστημα του εξοπλισμού του χρήστη είναι αρκετά απλουστευμένο, κάνοντας τις μάχες το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού.

Μένει να δούμε αν τα παραπάνω είναι αρκετά για να το κάνουν να κερδίσει την δική του θέση, δίπλα σε τίτλους όπως το Fortnite, το PUBG και το Apex. Για την ώρα το Hyper Scape είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για υπολογιστές, όμως σύντομα θα διατεθεί και σε κονσόλες. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.


Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 8 GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Ubisoft
Πηγή:  ubisoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram