InShot - Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για κινητά

εφαρμογή για βιντεο
Το InShot είναι μία φανταστική δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες για γρήγορη επεξεργασία βίντεο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως όλη η επεξεργασία γίνεται σε smartphone ή στην καλύτερη περίπτωση σε tablet.

Με το InShot μπορούμε να κόψουμε τμήματα ενός βίντεο, να ενώσουμε πολλά βίντεο σε ένα, να βάλουμε μουσική ή ήχο της επιλογής μας για voice over ή ακόμη και να βάλουμε μικρά εφέ μέσα στο βίντεο μας. Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας ενός βίντεο για την δημιουργία slow motion, ενώ μπορούμε να εισάγουμε στα βίντεο μας κείμενο και emoji. 

Τέλος, όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχουν διάφορα έτοιμα φίλτρα, όπως ασπρόμαυρο, για να τα περάσει κανείς πάνω από το βίντεο και να αλλάξει σημαντικά την εμφάνισή του. Το InShot διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω των Google Play Store και App Store.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Inshot Inc
Πηγή: inshot.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram