JioMeet - Το νέο δωρεάν πρόγραμμα βιντεοκλήσεων και online meeting που ανταγωνίζεται το Zoom

jiomeet νέα πλατφόρμα βιντεοκλήσεων

Το JioMeet είναι η νέα πρόταση στις βιντεοκλήσεις και στα video meetings πολλών ατόμων. Πρόκειται για μία νέα πλατφόρμα, η οποία προέρχεται από την Ινδία και έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το πασίγνωστο Zoom.

Κύρια διαφορά του με το Zoom είναι πως αυτό είναι εντελώς δωρεάν. Δημιουργώντας έναν λογαριασμό έχουμε την δυνατότητα για βιντεοκλήση ένας με έναν ή για ένα meeting με υποστήριξη έως 100 ατόμων. Τα meeting μπορούν να φτάσουν σε διάρκεια έως και 24 ώρες, υπάρχει υποστήριξη για διαμοιρασμό οθόνης, για προστασία με κωδικό σε κάθε meeting και για απεριόριστα δωρεάν meeting κάθε μέρα.

Η ποιότητα του ήχου και της εικόνας είναι πολύ καλή, ενώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το JioMeet σχεδόν από όλες τις συσκευές μας. Πέρα από την δική του εφαρμογή σε Android, iOS, Windows και macOS, υπάρχει η αντίστοιχη σελίδα για να συμμετάσχουμε σε meeting μέσω του browser μας.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: jiomeetpro.jio.com

Έκδοση:Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, macOS, Web App
Κατασκευαστής: Reliance
Πηγή: jio.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram