InstaDownloader - Κατέβασε βίντεο και φωτογραφίες από το Instagram


κατέβασε εικόνες και βίντεο από το Instagram

Ένα πολύ εύχρηστο και δωρεάν πρόγραμμα για τους χρήστες του instagram! Συγκεκριμένα πρόκειται για μία Web εφαρμογή που σου επιτρέπει με ένα κλικ να κατεβάσεις φωτογραφίες και βίντεο από προφίλ στο Instagram κατευθείαν στη συσκευή σου, είτε κινητό είναι αυτό είτε υπολογιστής.

Πως δουλεύει

Το μόνο που έχεις να κάνεις, ειναι να επισκεφτείς την σελίδα της εφαρμογής, να βάλεις το URL (σύνδεσμο) του βίντεο ή της φωτογραφίας στο Instagram που θέλεις να κατεβάσεις, και να πατήσεις στο Download link.

Το instadownloader είναι γρήγορο, δεν χρειάζεται κανένα Login σε λογαριασμό Isntagram και φυσικά ούτε να κάνεις λογαριασμό στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Μπορείς στην ουσία, με ένα κλικ να κατεβάσεις βίντεο και φωτογραφίες και να τα αποθηκεύσεις στο αυθεντικό τους μέγεθος χωρίς να χάσεις από ποιότητα.

σ.σ: Υπόψη, πως σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω εφαρμογή για να κατεβάσουν υλικό από προφίλ που δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram