[League of Legends]: Το δωρεάν παιχνίδι που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο του gaming

To παιχνίδι που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του gaming


To League of Legends ή αλλιώς «LoL» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2009 και έκτοτε έχει περάσει από αναρίθμητα updates και αναδιαμορφώσεις. Όσο καιρός και να περάσει βέβαια, το σίγουρο είναι πως αποτελεί ένα από τα δωρεάν online παιχνίδια με την μεγαλύτερη επιρροή στην βιομηχανία του gaming και κατ' επέκταση με έναν από τους μεγαλύτερους τζίρους. Θα μπορούσε κάποιος να πει, πως το LoL συνέβαλε στο να έρθουν τα eSports στο προσκήνιο, πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλο παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Το LoL ως παιχνίδι, απαιτεί όχι μόνο δεξιότητα από την πλευρά του εκάστοτε παίκτη, αλλά και την ικανότητα των παικτών που βρίσκονται στην ίδια πενταμελή ομάδα να συνεργαστούν μεταξύ τους καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Τα match μπορεί να διαρκέσουν από 20 λεπτά έως και μία ώρα.

Όντας στην αγορά για πάνω από μία δεκαετία, το LoL περιέχει ένα τεράστιο ρόστερ από playable χαρακτήρες (αυτή τη στιγμή ανέρχονται στους 148) και σαν αποτέλεσμα ένας νέος παίκτης θα χρειαστεί αρκετό καιρό προσαρμογής για να μάθει τα απολύτως απαραίτητα πράγματα του παιχνιδιού. Φυσικά, στην διάθεσή σας έχετε και αμέτρητους δωρεάν διαδικτυακούς οδηγούς και βίντεο για να σας βοηθήσουν να εγκλιματιστείτε πιο ομαλά.

Το League of Legends είναι διαθέσιμο δωρεάν για τα PC. Για να παίξετε, θα χρειαστεί βέβαια να κατεβάσετε τον δωρεάν launcher της Riot Games. Μπορείτε να τον κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ. Παράλληλα, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε και έναν δωρεάν λογαριασμό, συμπληρώνοντας το e-mail σας.

Μέγεθος: 8.2 GB
Developer: Riot Games
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram