Mi Control Center - Φέρτε το φανταστικό control center του iOS σε Android συσκευές

μενου απο iphone σε android γρηγορες ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις
Το Mi Control Center υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε την Android συσκευή μας. Όπως προδίδει και το όνομά του, αυτό φέρνει το σύγχρονο σχεδιασμό του "κέντρου ελέγχου" του MIUI στις υπόλοιπες συσκευές Android, ο οποίος με την σειρά του προέρχεται από το αντίστοιχο γρήγορο μενού των iPhone.

Αφού το εγκαταστήσουμε, έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε αν θέλουμε τις ειδοποιήσεις και τις γρήγορες ρυθμίσεις να βρίσκονται σε μία καρτέλα ή να διαθέτουν ξεχωριστή. Αυτό που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι το πλήρως παραμετροποιήσιμο εικαστικό της. Μπορούμε να επιλέξουμε ποιες επιλογές θέλουμε να εμφανίζονται καθώς και τι χρώμα ή σχήμα θα έχουν αυτές. Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα επιλογής του background μας.

Εκτός από τα παραπάνω μέσω του Mi Control Center μπορούμε να ελέγξουμε την μουσική μας ή να απαντήσουμε γρήγορα σε μηνύματα. Για να το εγκαταστήσουμε, αρκεί να επισκεφτούμε την σελίδα του στο Google Play Store.

Έκδοση: 3.5
Μέγεθος: 3.8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Treydev Inc
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram