Mpenalti Quiz - Το δωρεάν ελληνικό κουίζ ποδοσφαιρικών γνώσεων

Mpenalti Quiz


Η ποδοσφαιρική ιστοσελίδα, mpenalti.com, δημιούργησε ένα άκρως απαιτητικό και διασκεδαστικό ελληνικό κουίζ ποδοσφαίρου για Android συσκευές.

Το κουίζ περιέχει ερωτήσεις τόσο από ελληνικό όσο και από ξένα πρωταθλήματα και μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να διαγωνιστούμε σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά ή ακόμα και με ανάμεικτες ερωτήσεις. Όταν ξεκινάει το κουίζ, έχουμε στη διάθεσή μας τρεις ζωές και κάθε λάθος κοστίζει μία ζωή μέχρι να χάσουμε και να τελειώσει η παρτίδα, ενώ δίνεται και η δυνατότητα να αναπληρώσουμε μία ζωή αν απαντήσουμε πέντε ερωτήσεις συνεχόμενα σωστά. 

Οι σωστές απαντήσεις μας προσφέρουν πόντους και όσο πιο γρήγορα απαντάμε, τόσο περισσότερους πόντους μπορούμε να συγκεντρώσουμε.
Παράλληλα, στο τέλος του εκάστοτε κουίζ, μας δίνεται η δυνατότητα να κοινοποιήσουμε τα το σκορ μας στα social media και να συγκρίνουμε τις γνώσεις μας, με τους φίλους μας.

σ.σ: Για κάποιο λόγο, το παιχνίδι δεν υπάρχει πλέον στο Google Play Store, αλλά μπορείς να το κατεβάσεις από το Apkpure, κανονικά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Αρκεί, να έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό σου την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών.

Έκδοση: 8.0
Μέγεθος: 4.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (΄Εκδοση 4.1 και πάνω)
Κατασκευαστής: Manos D.
Πηγή: Mpenalti
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal