Phonograph - Ένα όμορφο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android smartphones

πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android
Το Phonograph είναι ίσως η πιο μινιμαλιστική και καλαίσθητη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής σε Android. Όλο το περιβάλλον του, ακολουθεί πιστά το material design που χρησιμοποιούν οι περισσότερες Android εφαρμογές.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα απλή στη χρήση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως λείπουν λειτουργίες. Θα έλεγε κανεις πως λείπουν τα κουραστικά και περίπλοκα μενού που συναντάμε σε αντίστοιχες εφαρμογές. Το Phonograph, αφήνει να παραμετροποιήσουμε την εμφάνισή του επιλέγοντας τα χρώματα που μας αρέσουν. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει την εμφάνισή της, ανάλογα με τα χρώματα του μουσικού album που ακούμε.

Η ενσωμάτωση του Last.fm, επιτρέπει στο Phonograph να βρει εικόνες για τα μουσικά μας Album, στοιχεία για τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που έχουμε στην συσκευή μας. Τέλος, η εφαρμογή διαθέτει το δικό της widget για την αρχική μας οθόνη ή την οθόνη κλειδώματος, μέσα από το οποίο μπορούμε να περιηγούμαστε στα τραγούδια των playlist που δημιουργήσαμε.

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 5.3MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Karim Abou Zeid
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram