Pokémon Café Mix - Ένα νέο δωρεάν εθιστικό παιχνίδι παζλ για κινητά από την Nintendo

νέο παιχνίδι παζλ με pokemon nintendo σε κινητά

To Pokémon Café Mix είναι το νέο παιχνίδι της Nintendo για smartphones και tablet, με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρίας, αυτό διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Στο Pokémon Café Mix γινόμαστε ιδιοκτήτες μίας αρκετά ιδιαίτερης καφετέριας, αφού οι πελάτες μας είναι Pokemon. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες μας, λαμβάνοντας τα ροφήματα και τα πιάτα που θέλουν. Το gameplay του Pokémon Café Mix είναι αρκετά ευχάριστο και απλό, αφού μοιάζει με τα περισσότερα παζλ παιχνίδια. Ανεβαίνοντας επίπεδα οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την καφετέρια τους, μεγαλώνοντας την και προσλαμβάνοντας προσωπικό, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν περισσότερους πελάτες.

Μέσω των παρακάτω συνδέσμων θα οδηγηθείτε στην σελίδα του παιχνιδιού στο Google Play ή App Store για να το εγκαταστήσετε στην συσκευή σας.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Nintendo
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram