RetroGames - Παίζουμε εκατοντάδες θρυλικά παιχνίδια μέσα από τον browser

δωρεάν παιχνίδια Atari 2600, Sega SG-1000, NES, Atari 7800, Sega Master System, Sega Mega Drive, Game Boy, Game Gear, SNES και Nintendo 64

Το RetroGames.cz είναι μία εκπληκτική ιστοσελίδα που στόχο έχει να αποτελέσει ένα online μουσείο για retro παιχνίδια, μέσω της οποίας μπορούμε να παίξουμε αγαπημένους τίτλους απευθείας από τον browser, χωρίς να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας. Η ιστοσελίδα φιλοξενεί 1745 παιχνίδια μέχρι στιγμής, τα οποία προέρχονται από διάφορες ρετρό κονσόλες/πλατφόρμες.

Στο RetroGames βρίσκονται παιχνίδια από Atari 2600, Sega SG-1000, NES, Atari 7800, Sega Master System, Sega Mega Drive, Game Boy, Game Gear, SNES και Nintendo 64. Ταυτόχρονα, η ιστοσελίδα διαθέτει αρκετά παιχνίδια από MS-Dos.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει παιχνίδια που άφησαν εποχή, όπως αγαπημένοι τίτλοι των σειρών Mario, Zelda, Street Fighter, Contra, Sonic, Prince of Persia και πάρα πολλά άλλα. Εκτός όμως του playable των παιχνιδιών, σε όλους του τίτλους γίνεται μια εκτενή παρουσίαση αυτών και την ιστορία τους όπως επίσης παρουσιάσεις όλων των κονσολών της εποχής αλλά και Online/Offline Emulators που κυκλοφορούν.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει η λειτουργία random game, με την οποία μεταφερόμαστε σε ένα τυχαίο παιχνίδι, αλλά και το online radio της ιστοσελίδας που παίζει μελωδίες από παιχνίδια της εποχής.

Μπες στην ιστοσελίδα: www.retrogames.cz

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal