Twitch - Η δημοφιλής ιστοσελίδα streaming με εκατοντάδες streamers και χιλιάδες παιχνίδια

καλύτερο streaming site με άντρες γυναίκες


Το Twitch είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα live streaming video και ανήκει εδώ και λίγα χρόνια στο Amazon. Η χρήση της ιστοσελίδας είναι εντελώς δωρεάν, έτσι ο καθένας μπορεί να την επισκεφθεί και να διαλέξει το stream που θέλει να παρακολουθήσει.

Κύριο περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι τα streams βιντεοπαιχνιδιών, είτε αυτά αφορούν νέους τίτλους, είτε e-sports τουρνουά. Τα τελευταία χρόνια το Twitch έχει εισάγει στο περιεχόμενό του τα "In real life" streams, δηλαδή τη live μετάδοση της καθημερινής ζωής ανθρώπων. Ταυτόχρονα, υπάρχουν stream ζωγραφικής, προγραμματισμού, μουσικής και διαφόρων άλλων χόμπι.

Μέσα στη σελίδα, το περιεχόμενο προβάλλεται από αυτό με τους περισσότερους viewers, μέχρι αυτό με τους λιγότερους, είτε ανά παιχνίδι ξεχωριστά, είτε ανά κανάλι. Φυσικά, υπάρχουν τα κατάλληλα φίλτρα για να βρούμε streams του τύπου παιχνιδιών που μας αρέσουν ή και στη γλώσσα μας.

Για να το χρησιμοποιήσουμε αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα του, ή να κατεβάσουμε την αντίστοιχη εφαρμογή για υπολογιστή Windows ή Mac, Android ή iOS συσκευή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.twitch.tv

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram