Valorant - Το νέο δωρεάν first person shooter παιχνίδι με ήρωες από τους δημιουργούς του LoL

δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές


Το Valorant είναι το ολοκαίνουριο δωρεάν παιχνίδι της Riot Games, γνωστή για το επιτυχημένο League of Legends. Σε αντίθεση με το LoL,το Valorant είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου, ωστόσο παραμένει multiplayer.

Κύρια πηγή έμπνευσης για το Valorant είναι το Counter Strike Global Offensive, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής, με γύρους που αποτελούνται από δύο ομάδες των πέντε. Εκεί που το Valorant ξεχωρίζει, είναι στις δυνάμεις των χαρακτήρων, αφού αυτοί δεν έχουν μόνο όπλα στην διάθεσή τους. Οι Agents, όπως ονομάζονται, έχουν διάφορες ικανότητες και μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα ενός γύρου.

Για να παίξετε Valorant αρκεί να διαθέτετε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην Riot Games. Έπειτα θα χρειαστεί να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και τρέχει και σε πιο αδύναμα συστήματα.

Βρείτε το παιχνίδι: playvalorant.com/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram