Windows File Recovery - Το νέο δωρεάν πρόγραμμα της Microsoft για ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων

δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης διαγραμμένων ή κατεστραμμένων αρχείων από σκληρούς δίσκους φωτογραφικές μηχανές
Διαγράψατε κατά λάθος μία φωτογραφία ή ένα σημαντικό αρχείο; Καταστράφηκαν κάποια αρχεία σας (corrupted) ή προσπαθείτε να σώσετε το περιεχόμενο ενός σκληρού δίσκου ή usb stick; Τότε το νέο πρόγραμμα της Microsoft είναι η καλύτερη λύση.

Το Windows File Recovery είναι ένα νέο δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων δημιουργημένο από την ίδια την Microsoft. Αυτό μπορεί να επαναφέρει διαγραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία, τόσο από σκληρό δίσκο, όσο και από usb stick, κάρτες μνήμης και άλλα μέσα. Ταυτόχρονα υποστηρίζει τους περισσότερους τύπους αρχείων, ώστε να μην χαθεί τίποτα. Τέλος, το πρόγραμμα μπορεί να επαναφέρει αρχεία από διαμορφωμένους δίσκους, σε format NTFS, FAT, exFAT και ReFS.

Φυσικά, όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα ανάκτησης, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Ωστόσο το γεγονός πως πίσω από το πρόγραμμα βρίσκεται η Microsoft, μας γεμίζει με αισιοδοξία πως όταν το χρειαστούμε, αυτό θα κάνει ο,τι υπόσχεται.

Έκδοση: 0.0.0.4
Μέγεθος: 8.29MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram