WinSplit Revolution - Το απόλυτο εργαλείο για να χωρέσουμε και να οργανώσουμε πολλά παράθυρα σε μία ή περισσότερες οθόνες

δωρεάν πρόγραμμα οργάνωσης ανοιχτών παραθύρων για Windows

Όσοι χρησιμοποιούμε πολλά ανοιχτά παράθυρα στα Windows, "χαλάμε" αρκετή ώρα για να τα χωρέσουμε στην οθόνη, ενώ μία μικρή αλλαγή μπορεί να χαλάσει όλο το δημιούργημά μας. Εδώ έρχεται το WinSplit Revolution, μία δωρεάν εφαρμογή που απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν παραπάνω από ένα προγράμματα ταυτόχρονα στον υπολογιστή τους.

Με το WinSplit μπορούμε να προκαθορίσουμε περιοχές μέσα στην οθόνη μας, ή στις οθόνες μας αν έχουμε πολλές. Έπειτα μπορούμε να μετακινούμε εύκολα τις εφαρμογές μας ανάμεσα στις περιοχές, χρησιμοποιώντας μέχρι και συντομεύσεις στο πληκτρολόγιό μας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα λύσει τα χέρια σε όσους χρησιμοποιούν πολλά προγράμματα, ή θέλουν να βλέπουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα στην οθόνη τους.

Η ανάπτυξη του WinSplit Revolution έχει σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο η τελευταία έκδοσή του είναι απόλυτα σταθερή και πλήρως λειτουργική.


Έκδοση: 11.04
Μέγεθος: 1.5MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Winsplit Revolution
Πηγή: softonic
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram