YR - Εφαρμογή έγκυρης πρόγνωσης καιρού για Android smartphones και iPhone

μετεωρολογικές έγκυρες προβλέψεις, καιρός κινητό


Τα ψηφιακά καταστήματα Google Play και App Store είναι γεμάτα από εφαρμογές πρόγνωσης καιρού. Σαν αποτέλεσμα, υπάρχει αρκετή σαβούρα, όμως ανάμεσά της βρίσκονται αρκετές αξιόλογες εφαρμογές τις οποίες και εμείς σας παρουσιάζουμε.

Αυτή τη φορά θα δούμε το YR, μία εφαρμογή που βασίζεται στην ομώνυμη μετεωρολογική υπηρεσία. Αυτή δημιουργήθηκε από το NRK, ένα νορβηγικό ειδησεογραφικό δίκτυο και το Ινστιτούτο Μετεωρολογίας της Νορβηγίας. Η υπηρεσία έχει κλείσει 10 χρόνια καθημερινών προβλέψεων και αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες στο είδος της.

Η εφαρμογή του YR διαθέτει ότι θα περίμενε κανείς από μία αντίστοιχη εφαρμογή. Προβλέψεις ανά ώρα, για τις επόμενες ημέρες, διαγράμματα για την πορεία του καιρού και αυτόματη ανανέωση του καιρού ανά 7 λεπτά. Ταυτόχρονα, η επιλογή "γραφικής παρακολούθησης" των καιρικών συνθηκών παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η εφαρμογή ενημερώνει με κατάλληλες ηχητικές ειδοποιήσεις σε περίπτωση έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: NRK
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram