Ο κυρ Μήτσος, η κυρά Μαρούλα και ο Bill Gates

θεωρίες συνωμοσίας


Τι είναι o SARS-COV2:

1. Παγκόσμιο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού
2. Συνωμοσία των φαρμακευτικών (που ήδη έχουν το εμβόλιο) για να πουλήσουν
3. Κατασκευασμένο εργαλείο των ισχυρών για να περάσουν τσιπάκια στο αίμα μας μέσω του εμβολίου, τα οποία μετά θα ελέγχουν μέσω 5G
4. Σχέδιο επιβολής παγκόσμιας υπακοής μέσω της αναγκαστικής χρήσης μασκών
5. Ιδέα του Bill Gates που κινεί όλα τα παραπάνω

Τι είναι όσοι πρεσβεύουν τα παραπάνω:

1. Αφελείς.
2. Ηλίθιοι.
3. Ηλίθια αφελείς.

Δεν θα προσπαθήσουμε καν να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε γιατί. Όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν, άλλωστε τα ίδια και τα ίδια έχουν εξηγηθεί χιλιάδες φορές ως τώρα. Αυτοί που ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν, δεν θα καταλάβουν.

Σε άλλο πράγμα θα επικεντρωθούμε σήμερα:

Ξαφνικά ξύπνησε ο κυρ Μήτσος από το Πετροκορακοχώρι (το όνομα είναι προϊόν δημιουργικής φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με υπαρκτό χώρι, αν υπάρχει) και η κυρα Μαρούλα από την Αναψυκτοράχη (εξίσου με το προηγούμενο) και καταριούνται τον άνθρωπο που ακούει στο όνομα Bill Gates, που κατά τη (σεβαστή, κατά τα άΧΑΧΑλλα) άποψή τους ευθύνεται για την τρέχουσα πανδημία ως εμπνευστής και εκτελεστής της.

Παίζει το όνομα Bill Gates να το έμαθαν για πρώτη φορά πριν από κανα μήνα.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο δημιουργός των (σπασμένων, ενδεχομένως) Windows XP που ακόμα τρέχει το ταλαιπωρημένο τους laptop ή, αν είναι μερακλήδες, ακόμα και των Windows 10 που τρέχει το καινούριο τους μηχάνημα που το αγόρασαν με κόπους και θυσίες. Βασικα, όλων των Windows που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα καθώς και του MS-DOS και καμμιας χιλιάδας ακόμη τίτλων λογισμικού και υπηρεσιών εδω και εκεί.

Αυτό που επίσης δεν ξέρουν είναι ότι ο εν λόγω κύριος (που έχει αφήσει την Microsoft εδώ και χρόνια) λειτουργεί πλέον το Bill and Melinda Gates Foundation που πραγματοποιεί δωρεές αλλά και έρευνα με σκοπό να προσφέρει εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και καλύτερες συνθήκες ζωής σε χώρες του τρίτου κόσμου.

Αλλά ας το αφήσουμε αυτό προς το παρόν.

Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα έχουν laptop και κινητό που παρακολουθεί τις κινήσεις τους σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπαίνουν στο Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυοα τα οποία καταγράφουν τις συνήθειες, τα μέρη που επισκέπτονται, τις απόψεις τους - αυτών, των φίλων τους και των φίλων των φίλων τους.

Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα φοβούνται για την ιδιωτικότητά τους.
Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα φοβούνται την παγκόσμια δικτατορία.
Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα φοβούνται το 5G που δεν ξέρουν καλά καλά τι είναι ενώ χρησιμοποιούν το 4G κάθε μέρα, χωρίς πάλι να ξέρουν τι είναι.
Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα με γνώσεις οικονομικών τρεις το λάδι τρεις το ξύδι φοβούνται για παγκόσμια σχέδια κερδοσκοπίας.
Ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα φοβούνται τον Bill Gates.

Καλά κάνουν.

Και ξέρετε ποιοι φταίνε;

ΕΜΕΙΣ οι υπόλοιποι.

Γιατί ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα δεν είναι δογματικοί συνομωσιολόγοι.
Είναι απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας.
Που θα εντυπωσιαστούν και θα φοβηθούν εύκολα από βαρύγδουπες (αλλα εύπεπτες) αναλύσεις και εξηγήσεις.

Είναι στο χέρι μας να εκπαιδεύσουμε τον κυρ Μήτσο και την κυρά Μαρούλα.
Ωστε να αρχίσουν να σκέφτονται ορθολογικά.
Αλλιώς, ο κυρ Μήτσος και η κυρά Μαρούλα, ελλείψει άλλων στοιχείων, θα ενταχθούν στο στρατό των ψεκασμένων και, ξέρετε, όποιος μπαίνει εκεί δεν ξαναβγαίνει.

Συντάκτης του άρθρου: Antitechnophobics

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram