Booking.com - Βρες φθηνά ξενοδοχεία, διάβασε κριτικές και κάνε κράτηση online

booking.com φθηνά ξενοδοχείο ελλάδα εξωτερικό

To Booking.com είναι ίσως η πιο γνωστή ιστοσελίδα στον τομέα των κρατήσεων ξενοδοχείων και όχι μόνο. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει μία τεράστια βάση ξενοδοχείων, σε Ελλάδα και εξωτερικό, από καταλύματα σε μικρά ελληνικά νησιά μέχρι από διάφορες πόλεις του εξωτερικού που αξίζει να επισκεφθούμε.

Εμείς εισάγουμε την περιοχή και τις ημερομηνίες που θέλουμε να πάμε διακοπές και το booking.com μας εμφανίζει μία λίστα με τα καταλύματα που έχουν διαθέσιμα δωμάτια εκείνη την περίοδο. Φυσικά κάθε ξενοδοχείο έχει αναλυτική περιγραφή για τις υπηρεσίες του (Parking, WiFi, πρωινό, θέα, κλιματιστικό κ.τ.λ.), ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες. Φυσικά κάθε κατάλυμα έχει κριτικές ατόμων που έχουν μείνει σε αυτό και την αντίστοιχη βαθμολογία.

Έπειτα, αφού βρούμε το ξενοδοχείο στην τιμή που επιθυμούμε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κράτηση πληρώνοντας με κάρτα, ή κατά την άφιξή μας στο ξενοδοχείο. Η πολιτική επιστροφών διαφέρει ανά κατάλυμα.

Τα τελευταία χρόνια το booking άρχισε να ασχολείται με την εύρεση πτήσεων και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.Εκτός της ίδιας του της ιστοσελίδας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσω της εφαρμογής του για Android ή iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: booking.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram