Access Dots - Κουκκίδες που σας ενημερώνουν πότε λειτουργεί το μικρόφωνο και η κάμερα του smartphone σας

ιδιωτηκότητα μικρόφωνο κρύβω κάμερα ενεργοποίηση κάμερας

Πρόσφατα η Apple μέσω μία αναβάθμισης του λειτουργικού iOS για τα iPhone, πρόσθεσε τηνδυνατότητα ο χρήστης να βλέπει πότε χρησιμοποιείται η κάμερα ή το μικρόφωνο της συσκευής του. Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού η εμπιστοσύνη προς τις "τρίτες" εφαρμογές έχει χαθεί. Φυσικά το παραπάνω, χρήσιμο, χαρακτηριστικό δεν άργησε να γίνει διαθέσιμο και για Android, αφού άμεσα αναπτύχθηκε η αντίστοιχη εφαρμογή.

Το Access Dots κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Με δύο απλές κουκκίδες, μας ενημερώνει πότε είναι ανοιχτή η κάμερα ή το μικρόφωνο της συσκευής μας. Έτσι, μπορούμε να ελέγχουμε αν μας "κατασκοπεύει" κάποια από τις εφαρμογές που βρίσκονται στην συσκευή μας.

Το Access Dots διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play και αποτελεί μία πολύ καλή λύση μέχρι η Google να ενσωματώσει κάποια παρόμοια λειτουργία στο Android.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 2.7MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: IJP
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram