Carrot Weather - Μία νέα δωρεάν εφαρμογή για πρόγνωση καιρού σε κινητά Android



Το Carrot Weather είναι μία νέα σύγχρονη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ως πηγή το Dark Sky και υπόσχεται ακριβείς προβλέψεις για τον καιρό στη περιοχή μας.

Φυσικά, ο χρήστης έχει πληροφορίες τόσο για τον καιρό σε πραγματικό χρόνο, όσο και για ωριαία πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες. Η εφαρμογή διαθέτει ένα εύχρηστο και καλαίσθητο γραφικό περιβάλλον, το οποίο όμως δεν στερείται πληροφοριών. Εκτός από αυτά, το Carrot διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα προγράμματα του είδους, αφού διαθέτει έναν χιουμοριστικό χαρακτήρα, σχολιάζοντας τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Έτσι πολλές φορές θα περιμένετε να αλλάξει ο καιρός, μόνο και μόνο για να δείτε τι θα σας πει το Carrot. Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play, ενώ η επί πληρωμή έκδοσή της προσφέρει πληροφορίες για τον καιρό των τελευταίων 70 χρόνων. Αξίζει να αναφερθεί πως η εφαρμογή διαθέτει εδώ και καιρό μία πολύ επιτυχημένη επί πληρωμή έκδοση για iOS συσκευές, αλλά δεν υπάρχει η αντίστοιχη δωρεάν έκδοση.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 6.8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Grailr LLC
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram