Device Info HW - Μάθε τα πάντα για το Android κινητό σου

δωρεάν εφαρμογη device info hw android χαρακτηριστικά συσκευής

Το Device Info HW είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες της συσκευής μας. Μέσω αυτού μπορούμε να δούμε το ακριβές μοντέλο της συσκευής μας αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά της.

Για παράδειγμα μπορούμε να μάθουμε το μοντέλο της οθόνης, την ανάλυσή της, τον κατασκευαστή της μπροστά και πίσω κάμερας, το διάφραγμά της, πληροφορίες για τον αποθηκευτικό χώρο και την ταχύτητά του, πληροφορίες για τον ήχο και την υγεία και χωρητικότητα της μπαταρίας μας. Παράλληλα μέσω της εφαρμογής μπορούμε να μάθουμε αναλυτικά το μοντέλο του επεξεργαστή μας, της κάρτας γραφικών που είναι ενσωματωμένη στο chipset, ακόμη και για τους αισθητήρες της.

Εκτός από τα παραπάνω η εφαρμογή διαθέτει και κάποια μικρά τεστ ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία. Τέλος, αν ο χρήστης έχει δικαιώματα root στην συσκευή του, τότε εμφανίζονται ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή.


Έκδοση: 4.26
Μέγεθος: 2ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Andrey Efremov
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram