[Δωρεάν Βιβλίο]: Πώς να πετύχεις στη ζωή - Μυστικά & Κανόνες Επιτυχίας

Δωρεάν βιβλίο: Πως να πετύχεις στη ζωή

Από τα πρώτα μαθητικά μας χρόνια και σε όλες τις φάσεις της ζωής μας, ακούμε συχνά παραινέσεις, που περιλαμβάνουν τη λέξη επιτυχία. Στις εξετάσεις, στα αθλήματα, στην επαγγελματική ζωή, στις προσωπικές σχέσεις και παντού.

Ωστόσο η έννοια αυτής της τόσο κοινής επιδίωξης, είναι για πολλούς αδιευκρίνιστη. Αν μας ρωτήσουν “τι ακριβώς εννοούμε ως επιτυχία και γιατί”, δύσκολα θα απαντήσουμε πειστικά. Σκεπτόμαστε πως μάλλον σχετίζεται με την ευτυχία ή τη σταδιοδρομία ή τον πλούτο ή την κοινωνική αναγνώριση, μπορεί όμως και όχι. Ίσως εξαρτάται από τα ταλέντα μας ή από την καλή μας τύχη ή μήπως όχι. Μπορεί να σχετίζεται με την ικανοποίηση για κάποιο κατόρθωμά μας ή γιατί καταφέραμε αυτό που θαυμάζαμε στη ζωή κάποιου/ας και ονειρευόμασταν να γίνει κάπως έτσι και η δική μας ζωή… Μπορεί…

Αλλά... αν ο στόχος που κυνηγούμε είναι απροσδιόριστος, συχνά μας φαίνεται πως δεν τον φθάνουμε, ενώ άλλοτε, αν κι έχουμε καταφέρει πολλά, με πολύχρονες προσπάθειες και θυσίες, δεν είμαστε όσο θα περιμέναμε ικανοποιημένοι ή ευτυχισμένοι και ίσως νομίσουμε πως αποτύχαμε.

Την έννοια και την ουσία της επιτυχίας, καθώς και τις ποιότητες που πρέπει να διαθέτει μια προσωπικότητα, επιδιώκει να διευκρινίσει το εγχειρίδιο που κρατάς, καθώς και να δώσει πολύτιμες συμβουλές και να προτείνει πρακτικούς τρόπους, για το “Πώς να πετύχεις στη ζωή σου”.

Στο βιβλίο αυτό του Σάββα Αλοίμονου έγιναν βελτιώσεις και προσθήκες στα αρχικά κείμενα, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 6.96 MB
Σελίδες: 136
Συγγραφέας: Σάββας Αλοίμονος
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram