Δωρεάν μαθήματα Ρωσικής γλώσσας

Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας
Τι θα έλεγες να μάθαινες Ρωσικά? Η ρωσική είναι μια γλώσσα μεστή και απαιτητική, αλλά και εύπλαστη, ευέλικτη και καλά δομημένη. Γιατί είναι καλό να μάθεις Ρωσικά; Διότι αυτή τη στιγμή 260.000.000 άνθρωποι μιλούν τη γλώσσα σε 15 διαφορετικές χώρες και είναι μία από τις δύο επίσημες Διαστημικές γλώσσες. Επίσης, οι ειδικοί λένε πως για να μάθεις να μιλάς Ρωσικά, χρειάζεσαι περίπου 12 μήνες. Κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στον κόσμο κατ' αριθμό ομιλητών μετά την κινέζικη, την αγγλική, τη Χίντι και την ισπανική.

Ψάξαμε και βρήκαμε στο αχανές διαδίκτυο δύο κανάλια στο Youtube που σου προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα εντελώς δωρεάν. Θα αναφερθούμε στο MIR το Ινστιτούτο Ρωσικής γλώσσας, που μέσα από το κανάλι του υπάρχουν 29 χρήσιμα βίντεο για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη Ρωσική γλώσσα. Επίσης, στο κανάλι Polyglot Pablo, υπάρχει ένα βίντεο που διαρκεί πάνω από μία ώρα και περιέχει 1000 ρωσικές φράσεις, ιδανικό για αρχάριους.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram