Energy Ring - Η εφαρμογή που θα απογειώσει όσα κινητά έχουν μπροστινή κάμερα μέσα στην οθόνη τους

energy ring android free app


Τα τελευταία δύο χρόνια ολοένα και περισσότερα κινητά έχουν την μπροστινή τους κάμερα μέσα στην οθόνη. Αυτό αν και βοηθάει στην μείωση των διαστάσεων της συσκευής δημιουργεί ένα μαύρο κύκλο, με άχρηστο χώρο, μέσα στην οθόνη μας.

Το Energy Ring είναι μία εφαρμογή που έρχεται να αξιοποιήσει το punch hole του κινητού μας, δηλαδή το εκνευριστικό αυτό κυκλάκι. Η εφαρμογή υποστηρίζει δεκάδες διαφορετικές συσκευές και προβάλλει το ποσοστό της μπαταρίας μας γύρω από τον αισθητήρα της κάμερας. Παράλληλα, μας αφήνει να επιλέξουμε εμείς το χρώμα που χρησιμοποιείται, ενώ διαθέτει και animations για όταν φορτίζει η συσκευή μας.

Οι προγραμματιστές έχουν ρυθμίσει κατάλληλα την εφαρμογή, ώστε το Energy Ring να εμφανίζεται στο σωστό σημείο της οθόνης για κάθε συσκευή. Μόλις κυκλοφορήσει μία νέα, τότε η εφαρμογή γίνεται update για να την υποστηρίξει. Σήμερα η εφαρμογή υποστηρίζει τις περισσότερες γνωστές συσκευές της αγοράς:

Google Pixel 4A, OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus Nord, Realme X50 Pro, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, A60, A51, A71, S10 Lite, Z Flip, m40, m31s, Motorola Edge and Edge +, OPPO Find X2/Pro/Neo, Vivo iQOO 3 5G, Z1 Pro, Xiaomi Mi 10/Pro, Poco X2, Redmi K30/i/5/Racing, Note 9/Pro/Max/9S, Huawei Honor 20, View 20, Nova 4, 5T, P40 Lite, P40 Pro, Motorola One Action, One Vision, Realme 6/Pro/i and Moto G(8)

Το Energy Ring διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store.

Έκδοση: 2.5
Μέγεθος:  7.9ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: IJP
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram