Πως διαγράφομαι από σελίδες που έκανα εγγραφή μέσω Facebook

Πως διαγράφομαι από σελίδες που έκανα εγγραφή μέσω Facebook
Πολλές ιστοσελίδες ή εφαρμογές που ζητούν εγγραφή για να μπορέσουμε να επωφεληθούμε των υπηρεσιών τους, εκτός από την κλασική εγγραφή χρήστη μέσω email και ενός κωδικού, μπορεί να μας ζητήσουν να εγγραφούμε μέσω των λογαριασμών μας στο Facebook, Google, Twitter κ.α, για χάριν ευκολίας.
Σήμερα, θα σας δείξω πως μπορούμε να δούμε ποιες είναι οι σελίδες/εφαρμογές που έχουμε εγγραφεί μέσω Facebook και πως μπορούμε να απεγγραφούμε από αυτές, σε περίπτωση που δεν χρειαζόμαστε άλλο τις υπηρεσίες τους.


Τα βήματα




Έχουμε ανοικτό το Facebook και πατάμε στο βελάκι πάνω δεξιά. Επιλέγουμε τις «Ρυθμίσεις» και στη συνέχεια, από το αριστερό μενού, επιλέγουμε το «Εφαρμογές και Ιστότοποι» ή για τη δική σου ευκολία πάτα απευθείας αυτό τον σύνδεσμο.




Εδώ πλέον είσαι μπροστά σε όλα τα sites και εφαρμογές που έχεις γραφτεί μέσω του λογαριασμού σου στο Facebook. Όπως βλέπεις, δεξιά από κάθε επιλογή υπάρχει ένα κουτάκι που μπορείς να το τσεκάρεις και να διαγράψεις την εγγραφή. Οπότε, αν έχεις ξεχαστεί σε sites που δεν χρησιμοποιείς πλέον, καλό είναι τσεκάρεις που και που αυτή τη ρύθμιση.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram