Just Paste it - Δωρεάν web εφαρμογή για διαμοιρασμό μορφοποιημένου κειμένου

ιστοσελίδα διαμοιρασμού κειμένου just paste it
Το Just Paste it είναι μία δωρεάν web εφαρμογή που μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε σε αυτή τα κείμενά μας. Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες, το JustPaste.it κρατάει και το format του κειμένου, δηλαδή το μέγεθος, τις παραγράφους, χαρακτηριστικά μορφοποίησης (έντονα γράμματα, υπογράμμιση, πλάγια).

Οι δυνατότητες δε σταματούν εδώ, αφού στο κείμενό μας μπορούμε να προσθέσουμε και εικόνες, να αλλάξουμε το χρώμα του, το μέγεθος της γραμματοσειράς και γενικά τα κλασικά εργαλεία που διαθέτουν οι κειμενογράφοι.  Επιπλέον, μας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξουμε τον δικό μας σύνδεσμο με τον οποίο θα διαμοιράζουμε το κείμενό μας και όταν γίνει αυτό, μας δίνεται η επιλογή να κατεβάσουμε σε PDF την εργασία μας. 

Τέλος, μπορούμε να κλειδώσουμε το κείμενο ώστε να μην είναι δημόσιο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να πειράξουμε τη μορφοποίησή του με κώδικα HTML.

Εκτός όμως από την επικόλληση κειμένων και διαμοιρασμού αυτών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εν λόγω υπηρεσία ως κειμενογράφο για να γράφουμε τα κείμενά μας απευθείας στην εφαρμογή. Δεν το βρίσκω καθόλου κακό για μια γρήγορη και ωραία λύση για αρθρογραφία. Μην ξεχνάς, μπορείς να το αποθηκεύσεις και ως PDF στον υπολογιστή σου. 

σ.σ: Φυσικά, όταν κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο Just Paste it, θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες από αυτή του απλού επισκέπτη. Για παράδειγμα, ως εγγεγραμμένα μέλη, μπορούμε να γράψουμε και να αποθηκεύσουμε μέχρι 80 κείμενα την ημέρα ενώ ως επισκέπτες το νούμερο πέφτει στα 30. 

 • Χρησιμοποίησε την εφαρμογή: JustPaste.it
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram