Mobile Legends - Ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα MOBA παιχνίδια για smartphones

δωρεάν παιχνίδι για κινητό mobile legends moba

Το Mobile Legends: Bang Bang όπως είναι ο τίτλος του, είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα παιχνίδια για smartphones. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των MOBA, στην ίδια κατηγορία με το League of Legends και το DOTA, μόνο που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις φορητές συσκευές.
Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2016 και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία διαθέτοντας εκατομμύρια παίκτες. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέχρι και e-sport, ενώ η Riot, η εταιρία πίσω από το LoL, κατέθεσε μέχρι και μήνυση στην Moontoon για την ομοιότητα που έχει το Mobile Legends με το LoL.

Εκτός από τον βασικό τύπο παιχνιδιού των MOBA, δηλαδή ομάδες των 5 ηρώων, στον κλασικό χάρτη με τα 3 lanes (top, mid, bottom), το παιχνίδι διαθέτει ακόμα τρία "μικρότερα" παιχνίδια μέσα του. Πρόκειται για ένα battle royale, ένα tower defense, ακόμη και ένα δικό του auto-chess.
Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Mobile Legends: Bang Bang μέσω των παρακάτω συνδέσμων που οδηγούν στην σελίδα του στο Google Play και App Store, για Android και iOS συσκευές, αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Moontoon
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram