Περιοδικός Πίνακας - Το απόλυτο δωρεάν εργαλείο χημείας, απαραίτητο για μαθητές, φοιτητές και καθηγητές

περιοδικός πίνακας χημεία εφαρμογή δωρεάν
Ο Περιοδικός Πίνακας είναι ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο εργαλείο στα χέρια αυτών που ασχολούνται με τη χημεία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία δωρεάν εφαρμογή που κύρια λειτουργία της είναι η απεικόνιση του περιοδικού πίνακα στην κανονική του μορφή.

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για μαθητές και φοιτητές, αφού επιλέγοντας κάθε στοιχείο έχουμε πληροφορίες για αυτό στα ελληνικά. Μάλιστα, για τα περισσότερα στοιχεία υπάρχει και φωτογραφία. Ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει το στοιχείο που αναζητά στον πίνακα, να το βρει μέσα από την κατηγορία στην οποία ανήκει ή ακόμη και να χρησιμοποιήσει την αναζήτηση.

Όλες οι πληροφορίες της εφαρμογής είναι έγκυρες, ενώ ο ίδιος ο πίνακας έχει πάρει την έγκριση από την Διεθνή Ένωση Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (International Union of Pure and Applied Chemistry - IUPAC). Τέλος, μέσα στην εφαρμογή, εκτός των χημικών στοιχειων, υπάρχει και πίνακας διαλυτότητας.

Έκδοση:0.2
Μέγεθος: 20MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: chernykh.tech
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram