Πρότερον Θνητοί - Δωρεάν ποιητικό θεατρικό δράμα

Πρότερον Θνητοί - Δωρεάν ποιητικό θεατρικό δράμα


Το «Πρότερον Θνητοί» είναι ένα θεατρικό ποιητικό δράμα του συγγραφέα Γιώργου Κόκκινου και αποτελεί έναν ολκληρωμένο τόμο 346 σελίδων ο οποίος προέκυψε από τη συγχώνευση πέντε επιμέρους τόμων. Διατίθεται εντελώς δωρεάν για κατέβασμα και ανάγνωση στον υπολογιστή ή στη κινητή συσκευή σας, αφού υπάρχει σε PDF, ένα φορμάτ ευέλικτο για ανάγνωση σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο.


Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Γιώργος Κόκκινος ξεκίνησε τη συγγραφική του δραστηριότητα το 2004 κι έκτοτε συνεχίζει να γράφει αποσπασματικά, στίχους, ποιητικά κείμενα και άρθρα αποκλειστικά στο διαδίκτυο ως διαδικτυακός εραστής της τέχνης του Λόγου. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (2007) και έχει στο ενεργητικό του το Γ΄ Βραβείο ποίησης του διαγωνισμού της ΠΕΛ για το έτος 2006. Γεννήθηκε στην Κηφισιά Αττικής τον Σεπτέμβρη του 1977 και ζει ακόμα στην Αθήνα.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: 

Η ιδέα του Πρότερον Θνητοί γεννήθηκε μέσα από τους εκατοντάδες στίχους που έχω δημοσιεύσει από το 2005 μέχρι σήμερα (2019) και παρέμεναν αναξιοποίητοι μιας και μόνοι τους, αποσπασματικά δημοσιευμένοι ή ενταγμένοι σε κάποια «ποιητική συλλογή» ανάμεσα σε τόσες ακόμα ποιητικές συλλογές, πρακτικά δε θα ωφελούσαν επιπλέον την τέχνη. Θεώρησα λοιπόν ως χρήσιμη την επαναπαρουσίασή τους στον κόσμο, κατόπιν μικρής απαραίτητης επεξεργασίας με τη μορφή πλέον ποιητικής εργασίας (θεατρικού έργου), όπου αρκετά πρόσωπα απαρτίζοντας την υπόθεση του έργου, έχουν κάτι να πουν μέσω εμού (και των στίχων μου) στους υπολοίπους.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 7 MB
Σελίδες: 346
Συγγραφέας: Γιώργος Κόκκινος (επισκεφτείτε το blog του)
Πηγή: ebooks4greeks
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram