Reddit - Μία από τις δημοφιλέστερες σελίδες του διαδικτύου για ενημέρωση, διασκέδαση και πολλά άλλα


reddit η δημοφιλής ιστοσελίδα

Το Reddit είναι ένας ενδιαφέρον ιστότοπος που ξεκίνησε την πορεία του πίσω στο 2006. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα συγκέντρωσης περιεχομένου, που αφορά μία τεράστια γκάμα θεμάτων. 

Στο Reddit θα βρούμε διάφορα subreddits, δηλαδή "ομάδες" και χώρους οι οποίες δημιουργούνται από χρήστες και αφορούν ένα συγκεκριμένο θέμα ή έχουν κάποιο σκοπό. Θα βρούμε υπορέντιτ για ειδήσεις, παιχνίδια, ιστορία, μουσική, βιβλία, κατασκευές, φωτογραφίες, συνεντεύξεις από διάφορα άτομα, πολιτική και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Μέσα σε κάθε υπορέντιτ οι χρήστες ξεκινάνε συζητήσεις, άλλοτε αναρτώντας κάποια εικόνα ή σύνδεσμο, και έπειτα λαμβάνουν τα σχόλια των υπόλοιπων χρηστών. Οι δημοσιεύσεις δέχονται θετικές και αρνητικές ψήφους και αυτές με τις περισσότερες θετικές εμφανίζονται στην κορυφή.

Όσοι πείστηκαν και θα πάνε μία βόλτα από το Reddit, καλό θα ήταν να επισκεφθούν και την ελληνική κοινότητα που βρίσκεται στο ελληνικό subreddit.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: reddit.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram