Rotten Tomatoes - Η καλύτερη σελίδα για να αποφύγεις σάπιες ταινίες και να βρεις καλές

rotten tomatoes movie tv shows reviews



Το Rotten Tomatoes είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα για όσους αγαπάνε τις ταινίες ή τις τηλεοπτικές σειρές. Πριν λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει μία άλλη ιστοσελίδα του είδους, το Metacritic, ωστόσο το Rotten Tomatoes διαφέρει αρκετά αφού επικεντρώνεται στις ταινίες και αποτελεί χρυσορυχείο για τους φίλους του.

Μέσα σε αυτό θα βρούμε κριτικές για κάθε νέα κυκλοφορία, δημιουργώντας ένα μέσο όρο για κάθε ταινία/σειρά. Εκτός από τον γενικό μέσο όρο έχουμε ακόμη έναν, ο οποίος λαμβάνει υπόψιν κριτικές που προέρχονται από "Top Critics" δηλαδή γνωστούς κριτικούς ταινιών. Αργότερα κάθε ταινία ανάλογα με την βαθμολογία της, αποκτά το δικό της tomatometer rank.

Οι ταινίες με βαθμολογία 0-59% χαρακτηρίζονται "σάπιες" και από εκεί και πάνω "φρέσκιες". Αν μία ταινία λάβει θετικές κριτικές από τους "Top Critics" τότε χαρακτηρίζεται ως "πιστοποιημένα φρέσκια".

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: rottentomatoes.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram