Solar System Scope - Όλο το διάστημα στα χέρια μας μέσω μίας δωρεάν εφαρμογής

solar system scope δωρεάν εφαρμογή διάστημα

Το Solar System Scope είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android μέσω της οποίας μπορούμε να εξερευνήσουμε το αχανές διάστημα από το κινητό μας. Περιλαμβάνει πάρα πολύ υλικό για προβολή, από ηλιακά συστήματα μέχρι πλανήτες και φεγγάρια και όλα είναι στην οθόνη του κινητού μας όπου μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Διαθέτει μία ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια με πληροφορίες για κάθε πλανήτη και φεγγάρι. Οι δυνατότητες όμως δεν σταματούν εδώ. Γυρνώντας την συσκευή προς τον ουρανό μπορούμε να δούμε τα ουράνια σώματα στην πραγματική τους θέση, λαμβάνοντας υπόψιν σε ποιο μέρος της γης βρισκόμαστε.

Πρόκειται για μία εφαρμογή κατάλληλη τόσο για γνώστες, όσο και για κάποιον που τώρα ξεκινά να ασχολείται με την αστρονομία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 4+ ετών ή ακόμη και από δασκάλους. Το Solar System Scope διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store.

Έκδοση: 3.2
Μέγεθος: 76 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1
Κατασκευαστής: INOVE
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram