Total Commander - Το απόλυτο πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων για Android κινητά και tablet



Ο Total Commander είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους και πρωτοποριακούς File Explorer για Android συσκευές. Πριν περάσουμε σε κάποιες από τις δυνατότητές του, αξίζει να σημειωθεί πως η πορεία του ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, ενώ είναι εντελώς καθαρός από διαφημίσεις.

Όπως θα περίμενε κανείς εδώ έχουμε όλες τις απλές λειτουργίες ενός προγράμματος διαχείρισης αρχείων (αντιγραφή, μετακίνηση, μετονομασία, διαγραφή, δημιουργία φακέλων κτλ), ενώ υπάρχουν και κάποιες αρκετά πιο εξελιγμένες. Για παράδειγμα ο ενσωματωμένος text editor, η δυνατότητα για unzip και unrar.

Παράλληλα, υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός από plugins με τα οποία μπορείτε να προσθέσετε ακόμη πιο εξελιγμένες λειτουργίες σε αυτόν. Ένα από αυτά είναι το FTP plugin που μας επιτρέπει να συνδεθούμε απομακρυσμένα στον FTP server μας και να αποκτήσουμε πρόσβαση στα αρχεία μας.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: C Ghisler
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram