Olauncher - Νέος δωρεάν ανοικτού κώδικα μινιμαλιστικός launcher για Android κινητά

Olauncher android launcher free fast open source minimal
Ο Olauncher είναι ένας ολοκαίνουριος launcher για Android smartphones που κύρια στοιχεία του είναι η ταχύτητα και ο μινιμαλισμός. Πρόκειται για μία εφαρμογή ανοικτού κώδικα με τον δημιουργό της να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις των χρηστών.

Το περιβάλλον του Olauncher είναι αρκετά απλό, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα απλό στη χρήση και φυσικά γρήγορο. Αν και για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές λειτουργίες, ήδη έχει ξεκινήσει η προσθήκη κάποιων, όπως η εναλλαγή του wallpaper κάθε ημέρα, με όλα τα wallpaper να είναι προσεκτικά επιλεγμένα και υψηλής ποιότητας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω και βλέποντας την γερή βάση που δημιουργήθηκε ο Olauncher έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους "απλούς" - "μινιμαλιστικούς" launcher για Android. Όποιος θέλει μπορεί να ξεκινήσει να τον χρησιμοποιεί από σήμερα και αν επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει ενεργά στην ανάπτυξή του μέσω της σελίδας του στο GitHub.

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+)
Κατασκευαστής: Tanuj M.
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram