APK Mirror - Εγκατάσταση εφαρμογών και παιχνιδιών σε Android χωρίς Google Play Store

apk mirror apps and games android installation files


Το APK Mirror είναι μία ιστοσελίδα που προσφέρει APK αρχεία για τις περισσότερες Android εφαρμογές. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα APK είναι τα αρχεία εγκατάστασης μίας εφαρμογής και μέσω αυτών μπορούμε να "παρακάμψουμε" το επίσημο ψηφιακό κατάστημα του Google Play Store.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο smartphone μία εφαρμογή που δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα μας ή μία εφαρμογή που δεν υπάρχει πλέον στο Google Play Store, όπως το Fortnite. Το APK Mirror έχει μία πολύ εύχρηστη μηχανή αναζήτησης, μέσα από την οποία μπορούμε να βρούμε όχι μόνο την εφαρμογή, αλλά και να επιλέξουμε ανάμεσα σε δεκάδες εκδόσεις της. Έτσι μπορούμε να εγκαταστήσουμε μία παλαιότερη έκδοση κάποιας εφαρμογής που μας άρεσε περισσότερο ή που έτρεχε καλύτερα στην συσκευή μας.
 
Αφού κατεβάσουμε το αρχείο πρέπει να το περάσουμε στην συσκευή μας, ή να το κατεβάσουμε κατευθείαν σε αυτή, και έπειτα να ενεργοποιήσουμε την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους, μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Το APK Mirror είναι ένα ασφαλές site που ανήκει στην γνωστή ιστοσελίδα Android Police.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: apkmirror.com
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram