Bazaart - Η δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών του iOS έρχεται στο Android

bazaart photo editor comes to android

Το Bazaart είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone και iPad. Χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες του iOS και μόλις πριν λίγες ημέρες άρχισε να γίνεται διαθέσιμο για Android.

Με το Bazaart μπορούμε να αφαιρέσουμε το background μίας εικόνας γρήγορα αλλά και να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας. Φυσικά μπορούμε να πειράξουμε και χαρακτηριστικά όπως η φωτεινότητα, το χρώμα, οι σκιές, blur, αντίθεση και να τονίσουμε τα highlights. Παράλληλα, στο Bazaart υπάρχει μία τεράστια γκάμα από γραμματοσειρές, background, αυτοκόλλητα και σχήματα.
Τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ωραία αφού οι φωτογραφίες μας αποθηκεύονται σε υψηλή ποιότητα και μπορούμε να τις ανεβάσουμε γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα. Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του App Store για iOS συσκευές και σταδιακά γίνεται διαθέσιμη για τις περισσότερες συσκευές Android, μέσω του Google Play Store.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: iOS, Android
Κατασκευαστής: Bazaart LTD
Πηγή: App Store, Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram