Bundled Notes - Μία τρομερή δωρεάν εφαρμογή για σημειώσεις σε Android smartphones

bundled notes android note taking free app


Το Bundled Notes είναι μια τρομερή δωρεάν εφαρμογή για καταγραφή σημειώσεων σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Πρόκειται για μία καλή εναλλακτική του Google Keep, για όσους θέλουν να "ξεφύγουν" από τα δεσμά της Google.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να σας το προτείνουμε σαν εναλλακτική, αν δεν ήταν γεμάτο με χρήσιμα χαρακτηριστικά. Μπορούμε να οργανώσουμε τις σημειώσεις μας σε τετράδια και φακέλους, να δημιουργήσουμε άρθρα, απλές σημειώσεις, συνταγές, ημερολόγια, λίστες to-do και πολλά ακόμη. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε τα αντίστοιχα tags σε κάθε σημείωση ώστε να τις χωρίσουμε σε κατηγορίες. Οι σημειώσεις μας συγχρονίζονται για να είναι ίδιες σε όλες τις Android συσκευές μας, ενώ όσοι πληρώσουν για την Pro έκδοση μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές μέσω της σχετικής web εφαρμογής.

Το εικαστικό της εφαρμογής είναι καθαρό, ενώ το περιβάλλον χρήσης απλό και γρήγορο. Τέλος, είναι σημαντικό πως υπάρχει το κατάλληλο dark mode και ένα OLED dark θέμα, ιδανικό για όσους έχουν Amoled οθόνες.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Bundled Notes
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram