Copy++ - Ένα απλό πρόγραμμα για Copy-Paste πολλών κειμένων ταυτόχρονα

copy++ copy 10 text and paste with shortcuts for windows

Το Copy++ είναι από τα προγράμματα που δεν φαντάζεται κανείς ότι υπάρχουν, όμως σε αρκετές περιπτώσεις θα κάνει τη δουλειά μας σημαντικά ευκολότερη. Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows, που μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε έως 10 κείμενα προς επικόλληση.

Πιο πρακτικά, στην μνήμη του Copy++ αποθηκεύονται 10 "copy", ή αλλιώς 10 αντιγραφές. Έπειτα μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε μέσα στην δουλειά μας, είτε αυτή είναι κάποιος κώδικας, είτε ένα κείμενου που γράφουμε, χρησιμοποιώντας συντομεύσεις. Για παράδειγμα, αφού δώσουμε σε κάθε "αντιγραφή" ένα νούμερο από 1 έως 10, μπορούμε να το κάνουμε επικόλληση με τον συνδυασμό CTRL + Shift + Νούμερο.
 
Το Copy++ είναι ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα, μόλις 634KB και αξίζει να το έχει ο καθένας στον υπολογιστή του. Μάλιστα, μπορούμε να το ρυθμίσουμε να ανοίγει μαζί με τα Windows, ώστε να είναι έτοιμο μόλις το χρειαστούμε.

Έκδοση: 0.6
Μέγεθος: 634KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Davacode
Πηγή: davacode.eu
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram