[Προσφορά IndieGala]: Δωρεάν το Desert Law ένα πρωτότυπο παιχνίδι στρατηγικής

Desert Law free pc game indiegala


Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα Indiegala συνεχίζει να μας χαρίζει δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές. Το Desert Law είναι το τελευταίο δώρο του καταστήματος και πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον και πρωτότυπο παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια στρατηγικής, το Desert Law δεν έχει ιππότες, πολεμιστές ή στρατιώτες και τανκ, αλλά λαμβάνει χώρα σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Μετά από μία καταστροφή έχουμε τον έλεγχο του Brad με στόχο την επιστροφή στο χωριό του. Στον δρόμο, ο Brad θα μεγαλώσει την ομάδα του, θα κάνει συμμαχίες για να μπορέσει να επιβιώσει.  Το Desert Law περιλαμβάνει περισσότερες από 30 αποστολές διαφορετικού τύπου μεταξύ τους, από αποστολές άμυνας και διάσωσης, μέχρι αποστολές επίθεσης σε αντίπαλες βάσεις.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Desert Law

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram