Δωρεάν μαθήματα Μαθηματικών για Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο και φοιτητές στο YouTube


Δωρεάν μαθήματα μαθηματικά δημοτικό γυμνάσιο λύκειο πανεπιστήμιο

Με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να είναι ήδη στις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας τους, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο άρθρο από το σημερινό. Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ. που δείχνει να έχει βάλει στόχο τη δωρεάν παροχή γνώσης πάνω στα μαθηματικά σε μαθητές και σπουδαστές. 

Ο Δημήτρης συντηρεί ένα τρομερό κανάλι στο YouTube με εκατοντάδες βίντεο μαθηματικών, χωρισμένα σε playlist ανά βαθμίδα εκπαίδευσης. Τα βίντεο απευθύνονται σε μαθητές όλων των βαθμίδων της ελληνικής και του διεθνούς συστήματος εκπαίδευσης. Τα βίντεο του καναλιού είναι προσεγμένα, με σωστή διάρκεια ώστε να μην κουράζουν αλλά ταυτόχρονα και να μην αφήνουν κενά.

Εκτός του καναλιού στο YouTube, ο Δημήτρης ανεβάζει σημειώσεις για μαθηματικά στο προσωπικό του προφίλ στην πλατφόρμα του Scribd, εδώ. Το κανάλι του στο YouTube έχει όνομα haraldim1 και θα το βρείτε εδώ.

Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram