[How to]: Εγκατάσταση νέων γραμματοσειρών σε Windows 10

δωρεάν εγκατάσταση γραμματοσειρών οδηγός WIndows 10


Σε αυτό τον σύντομο οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερες γραμματοσειρές στα Windows 10. Αρχικά θα χρειαστεί να επισκεφθούμε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή μας και έπειτα την καρτέλα "Εξατομίκευση".

Μέσα στο σχετικό πλαίσιο "Προσθήκη Γραμματοσειρών" μπορούμε να σύρουμε ένα αρχείο γραμματοσειράς και αυτό θα προστεθεί στον υπολογιστή μας. 




Εκτός αυτού, μέσω της επιλογής "Λήψη περισσότερων γραμματοσειρών από το Microsoft Store" θα οδηγηθούμε στην σχετική ενότητα του καταστήματος των Windows, από όπου μπορούμε να κατεβάσουμε επιπλέον γραμματοσειρές. Κάποιες από αυτές διατίθενται δωρεάν, ενώ άλλες είναι διαθέσιμες για αγορά.




Φυσικά, μπορούμε να κατεβάσουμε γραμματοσειρές και να τις εγκαταστήσουμε όπως περιγράψαμε πριν, από άλλες ιστοσελίδες. Οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας οδηγήσουν σε ιστοσελίδες με πάρα πολλές γραμματοσειρές για κάθε γούστο:

1001fonts.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram