[Προσφορά Humble Bundle]: Δωρεάν το διαδραστικό παιχνίδι εκμάθησης ξένων γλωσσών Influent

influent humble bundle free game


Ποιος είπε ότι η μάθηση μίας ξένης γλώσσας δεν μπορεί να γίνει με παιχνίδι; Το Humble Bundle χαρίζει ένα αρκετά πρωτότυπο παιχνίδι για υπολογιστές. Το Influent είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι, αφού σκοπός του είναι η μάθηση μίας ξένης γλώσσας μέσα από την αλληλεπίδραση.

Ο παίκτης τοποθετείται σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον και όλα του γύρω είναι διαδραστικά. Κάνοντας κλικ σε διάφορα αντικείμενα το παιχνίδι του αναφέρει την ονομασία τους στην εκάστοτε ξένη γλώσσα. Ωστόσο η μάθηση δεν σταματά εδώ, αφού μπορούμε να ανοίξουμε πόρτες, συρτάρια και ντουλάπια για να έχουμε ακόμη περισσότερα αντικείμενα προς εξερεύνηση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερες από 420 λέξεις, ανάμεσά τους ουσιαστικά, επίθετα αλλά και ρήματα. Η συγκεκριμένη έκδοση που προσφέρεται δωρεάν, αφορά την Γαλλική, Ιταλική και Κορεατική γλώσσα. Μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να αγοράσουμε πρόσβαση σε άλλες γλώσσες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια δωρεάν εγγραφή στο Humble Bundle για να μπορέσετε να κάνετε δικό σας τον τίτλο και να τον προσθέσετε για πάντα στην συλλογή σας. H προσφορά θα τρέχει για λίγες μόνο εβδομάδες.

Αποκτήστε το παιχνίδι: Influent

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram