Lidl Plus - Η εκπληκτική εφαρμογή του Lidl για να είσαι κερδισμένος

Lidl Plus


Με τη νέα εφαρμογή για Android και iOS του Lidl Plus, μπορείς να επωφεληθεις πολλών πραγμάτων και να κερδίσεις χρήματα. Με μια απλή εγγραφή απολαμβάνεις ελκυστικές προσφορές και άλλα προνόμια που αναφέρω ποιο κάτω:

- Κουπόνια: Ενεργοποιείς τα κουπόνια μέσω της εφαρμογής και επωφελείσαι άμεσα από πολλές και γενναιόδωρες εκπτώσεις. Αυτό γίνεται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο ταμείο, όπου σκανάρεις την ψηφιακή σου κάρτα (που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή) για να τα εξαργυρώσεις.

- Ψηφιακά φυλλάδια: Μη χάνεις τις εβδομαδιαίες προσφορές του Lidl. Το ψηφιακό φυλλάδιο θα βρίσκεται πάντα στην τσέπη σου.

- Αντίγραφα αγορών: Θα έχεις πάντα στη διάθεσή σου τα ηλεκτρονικά αντίγραφα αγορών σου. Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθείς τα έξοδά σου.

- Ειδοποιήσεις: Μείνε διαρκώς ενήμερος με τις νέες εκπτώσεις και τις ανανεωμένες λειτουργίες της εφαρμογής Lidl Plus.

- Ξύσε και κέρδισε: Κάθε φορά που ολοκληρώνεις αγορά από τα καταστήματα του Lild, σου δίνεται η δυνατότητα να ξύσεις την ηλεκτρονική επιφάνεια του εικονικού ξυστού και να δεις αν έχεις κερδίσει.

Έκδοση: 14.26.1
Μέγεθος: 24 MB (android) - 192 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0+ - iOS 11+
Κατασκευαστής: Lidl
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram