Microsoft To Do - Το δωρεάν σημειωματάριο της Microsoft με συγχρονισμό σε κάθε συσκευή

microsoft to do windows android notes ios mac sync everywhere

To Microsoft To Do είναι η απόλυτη εφαρμογή σημειώσεων που θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας και φυσικά να οργανώσουμε και τις ημέρες μας. Πρόκειται για μία δωρεάν υπηρεσία από την γνωστή Microsoft, στην οποία έχουμε πρόσβαση από κάθε συσκευή αφού διαθέτει αντίστοιχες εφαρμογές για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, Android, iOS και Mac OS.

Η λειτουργία My Day είναι ένα καθημερινό πρόγραμμα, με εργασίες που εμείς επιλέγουμε προς ολοκλήρωση. Ταυτόχρονα έχουμε την δυνατότητα να προσθέτουμε επιπλέον σημειώσεις σε κάθε εργασία, να επισυνάπτουμε αρχεία, να τις αναλύουμε σε βήματα, να τις χρωματίζουμε όπως θέλουμε και πολλά ακόμη. Η υπηρεσία  συγχρονίζει τις λίστες μας σε κάθε συσκευή, ενώ συνεργάζεται άψογα και με το Microsoft Outlook.

Πρόκειται για ένα τρομερό εργαλείο που θα λύσει τα χέρια όλων, είτε πρόκειται για μαθητές, για φοιτητές, για επαγγελματίες, ή απλά για όποιον θέλει να οργανώσει την προσωπική του ζωή. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και η αντίστοιχη web εφαρμογή, για όσους χρησιμοποιούν κοινόχρηστους υπολογιστές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα/web εφαρμογή: Microsoft To Do


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Mac, Windows, Browser
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Google Play, Windows Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram